Hva er Sjøsjukt?

 

Sjøsjukt er en forening som jobber for å skape gode havopplevelser hele året. Gjennom havformidling i ulike formater jobber vi for å for å skape økt havforståelse og tilgjengeliggjøre forskningsbasert kunnskap for alle aldersgrupper. Samtidig ønsker vi å skape et positivt knutepunkt for havrelaterte samarbeid og kompetansedeling.

Sjøsjukt ble stiftet i 2020 har på kort tid gjennomført en rekke arrangementer og formidlingskonsepter. Blant annet har vi arrangert Passion for Ocean-festival i Arendal to ganger, arrangert strandryddinger og en haug av andre prosjekter. Ta en titt i vår sjuke prosjektportefølje da vel! Fremover har vi planlagt flere spennende havprosjekter, så du kommer garantert til å se mer av oss. Nysgjerrig på å lære mer om hva vi jobber med? Ta kontakt med oss, så tar vi en prat!

Hvem er vi?

Sjøsjukt er en forening med saltvann i årene som brenner for havet. Teamet vårt består av tre dyktige marinbiologer, en siviløkonom, en ernæringsfysiolog og en kommunikasjonsrådgiver. Felles for alle i Sjøsjukt er at vi ønsker å skape gode havopplevelser hele året, slik at vi sammen har kunnskapen til å ta bedre vare på havet.

Maria Waagsnes

Maria Waagsnes

Daglig leder & Styremedlem

Maria er utdannet siviløkonom og jobber som daglig leder og prosjektleder i Sjøsjukt. Hun har vært involvert i flere startups med fokus på hav og har fra tidligere god erfaring med prosjektledelse.

Maria Di Lorenzo

Maria Di Lorenzo

Kommunikasjonsrådgiver & Styremedlem

Maria har Bachelor i ernæring, men jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver og prosjektmedarbeider i Sjøsjukt. Hun interesserer seg spesielt for lokalmat og utnyttelse av råvarer i matlaging.

Kaya Asdal

Kaya Asdal

Marinbiolog & Styreleder

Kaya har master i kystsoneøkologi og er fagkoordinator og prosjektmedarbeider i Sjøsjukt. For tiden jobber hun som rådgiver for marin forvaltning og verdiskaping i Agder fylkeskommune.

Marthe Marie Ruud

Marthe Marie Ruud

Marinbiolog & Nestleder

Marthe har master i kystsoneøkologi og jobber som fagkoordinator og prosjektmedarbeider i Sjøsjukt. Hun jobber til daglig som rådgiver i Friluftsrådet Sør, med fokus på læring i friluft og friluftslivets ferdselsårer.

Helene Skjeie Thorstensen

Helene Skjeie Thorstensen

Marinbiolog

Helene har mastergrad i økotoksikologi og jobber som prosjektmedarbeider i Sjøsjukt. Til daglig jobber hun som rådgiver i SALT, der hun er involvert i fagområdene marin forsøpling, marin forvaltning og framtidsretta kystsamfunn.

Runa Lindebjerg

Runa Lindebjerg

Styremedlem

Runa har mastergrad i internasjonal kommunikasjon og er prosjektmedarbeider i Sjøsjukt. For tiden jobber hun som kommunikasjonsrådgiver i Arendal kommune.